Şofben gazı can aldı!

 Bursa'da dün gece banyo yaptıktan sonra rahatsızlanan bir kişi kalp krizi geçirdiği sanılarak yakınları tarafından hastaneye kaldırıldı. Sabah eve gelen yakınları şahsın anne ve babasının cansız bedeniyle karşılaştı. İHH Bursa Şubesi Başkanı Hüseyin Kapt

Şofben gazı can aldı!

 

Bursa'da dün gece banyo yaptıktan sonra rahatsızlanan bir kişi kalp krizi geçirdiği sanılarak yakınları tarafından hastaneye kaldırıldı. Sabah eve gelen yakınları şahsın anne ve babasının cansız bedeniyle karşılaştı. İHH Bursa Şubesi Başkanı Hüseyin Kaptan'ın amcası ve yengesi olan yaşlı çiftin şofbenden sızan gaz sebebiyle hayatını kaybettiği anlaşıldı.
Edinilen bilgiye göre olay, dün gece Merkez Yıldırım ilçesi Şükraniye Mahallesi'nde meydana geldi. İki gün önce Yalova'nın Hayriye köyünden anne ve babasını ziyarete gelen İsmet Kaptan (43), dün gece saat 24.00 sıralarında banyo yaptı. Bu esnada Kaptan'ın babası Ahmet Kaptan (84) ve annesi Hatice Kaptan (82) evlerinin oturma odasında yattılar. Banyo olduktan bir müddet sonra rahatsızlanan İsmet Kaptan yan binada oturan akrabalarına giderek rahatsızlandığını söyledi. Akrabalarının kapısını çalan Kaptan
yere yığıldı. İlk önce kalp krizi geçirdiği sanılan Kaptan yakınları tarafından Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam