Soba zehirlenmesi: 4 ölü

Gaziantep'te sobadan sızan karbonmonoksit gazı nedeniyle dört kişi hayatını kaybetti.

Soba zehirlenmesi: 4 ölü

Gaziantep' te sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti.

Şehit Kamil İlçesi 8 Şubat mahallesinde meydana gelen olayda, gece aynı odada yatan 20 yaşındaki Zeliha, kardeşleri 19 yaşındaki Hasan ve 15 yaşındaki İpek Çakır ile yeğenleri 5 yaşındaki Muhammet Yaşar Çakır sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi.

Evin bir başka odasında yatan ve nakliyatçılk yapan Mehmet ve eşi Dursun Çakır, sabah odanın kapısını açıtıklarında çocukları ve torunlarının hareketsiz bir şekilde yerde yattığını gördü.

Olay yerine çağrılan 112 sağlık ekipleri 3 kardeş ile yeğenlerinin öldüğünü belirledi. Soba zehirlenmesi sonucu yaşamını yitiren 3 kardeşten Hasan Çakır'ın önümüzdeki günlerde askere gitme hazırlığı yaptığı, yeğenleri Muhammed Çakır'ın ise facianın yaşandığı evin alt katında oturduğu ve geceyi amcalarıyla birlikte geçirmek üzere odada olduğu belirtildi.

Soba zehirlenmesi sonucu yaşamını yitiren Çakır ailesinin 4 ferdinin cesetleri otopsi yapılmak üzere Şehit Kamil Devlet Hastenesi morguna kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam