Soba faciaları devam ediyor...

Anne Şule ile baba Ünal Yılmaz öldü. Kızları Büşra ile oğulları Hüseyin Can hastaneye kaldırıldı.Gölbaşı Bahçelievler Mahallesi, 297'nci Sokak'ta gecekonduda oturan ve Gölbaşı Sanayi Sitesi'ndeki bir oto tamircisinde çalışan 36 yaşındaki Ünal Yılmaz, iddi

Soba faciaları devam ediyor...

Anne Şule ile baba Ünal Yılmaz öldü. Kızları Büşra ile oğulları Hüseyin Can hastaneye kaldırıldı.

Gölbaşı Bahçelievler Mahallesi, 297'nci Sokak'ta gecekonduda oturan ve Gölbaşı Sanayi Sitesi'ndeki bir oto tamircisinde çalışan 36 yaşındaki Ünal Yılmaz, iddiaya göre dün gece sobaya kömür attıktan sonra çocuklarını odada uyutup, eşi 35 yaşındaki Şule ile birlikte yatak odasında uykuya daldı. Ancak bugün öğleye kadar ailenin dışarı çıkmaması üzerine, yakınları durumdan şüphelenip kapıyı zorlayarak eve girdi. Yılmaz çifti yataklarında ölü bulunurken, çocukları 12 yaşındakı Büşra ile 9 yaşındaki Hüseyin Can ise baygın bulundu.

Haber verilmesi üzerine eve polis ve sağlık ekipleri geldi. Nefes aldıkları gözlenen Büşra ve Hüseyin Can ambulans Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Gecekonduya gelen itfaiye ekipleri inceleme yaptı. Gölbaşı Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlatırken, Yılmaz çiftinin cesetleri, otopsi için Keçiören Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

TURHAL'DA SOBADAN ZEHİRLENEN ÇİFT ÖLDÜ

Tokat'ın Turhal ilçesinde Mehmet (93) ve Şerife Özaslan (75) çifti, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.

İlçe merkezinde Celal Mahallesi'nde yaşayan Mehmet ve Şerife Özaslan çiftinden dün haber alamayan komşuları durumu polise bildirdi. Eve gelen polis, kapıyı çilingir yardımıyla açarak içeri girdi. Aynı odadaki çift hareketsiz şekilde bulundu. Olay yerinde yapılan ilk incelemede çiftin kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri belirlenirken, cenazeleri otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

İZNİK'TE 4 KİŞİ SOBADAN ZEHİRLENDİ

Bursa'nın İznik İlçesi'ne bağlı Boyalıca Beldesi'nde, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 2'si çocuk 4 kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Adapazarı'ndan 2 yıl önce Boyalıca Beldesi'ne gelerek yerleşen ve Atatürk Caddesi'nde oturan Uzuner ailesi dün gece sobayı yaktıktan sonra uykuya daldı. Tavuk döner büfesi işleten 38 yaşındaki Nail Uzuner gece yarısı gelen koku üzerine uyandı ve ailesinin baygın olduğunu görünce 112 Acil Servis'ten yardım istedi. Sevk edilen sağlık ekibi zehirlenen Nail Uzuner'in eşi 32 yaşındaki Nurten Uzuner, çocukları Resul Uzuner, 4 yaşındaki Utku Uzuner ve babaanne 73 yaşındaki Elmas Uzuner'i İznik Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Hastaneye kaldırılan Uzuner ailesi bireylerinin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Soruşturma sürdürülüyor.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Ünal Yılmaz'ın annesi başta olmak üzere kardeşleri ve diğer yakınları göz yaşı döküp, sinir krizleri geçirince 112'den destek istendi. Bu sırada fenalaşan yakınlarından 2 kişi hasteneye kaldırılırken, cenazeleri görmek isteyenleri polis evin içine sokmayınca, arbede çıktı. Bu sırada baygınlık geçiren Yılmaz ailesinin yakınlarından 3 kişiye evin bahçesinde doktor ve hemşireler müdahalede bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam