Soba bir aileyi yok etti!

İstanbul Ümraniye'de anne, baba ve çocukları, toplam 3 kişi sobadan sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybetti.

Soba bir aileyi yok etti!

Ümraniye Topağacı Mahallesi Sarıca Sokak 16 numarada yaşayan 5 kişilik İnce ailesinin 3 ferdi sabah saatlerinde sobadan sızan gazın kurbanı oldu.

Anne Hatice İnce, baba Fetullah İnce ve 5 yaşındaki çocukları Adem İnce'nin hayatını kaybettiği olay, evin başka bir odasında uyuyan Aslı İnce'nin uyanıp annesinin, babasının ve kardeşinin hareketsiz yattıklarını görmesiyle anlaşıldı. Olayı farkeden Aslı İnce komşularına haber verdi.

Komşular tarafından olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, yapılan müdahalede sonucundaki ilk belirlemede İnce ailesinin 3 ferdinin sobadan sızan gazdan hayatını kaybettiğini tespit etti. Daha sonra olay yerine polis ve olay yeri incelşeme ekipleri çağırıldı. Olayı duyan mahalle sakinlerinin üzüntüyle evin önünde toplanırken, kardeşi, anne, babasının cansız bedenini bulan Aslı'yı ise arkadaşları teselli etti. Olay yeri inceleme ekipleri incelemerinden sonra evden ayrılırken, olay yerine gelen savcı da incelemelerde bulundu. Öte yandan İnce ailesinin çocuklarından Kerim İnce'nin ise Kuran kursunda olduğu için evde bulunmadığı öğrenildi.

İncelemelerin ardından cenazeler Ümraniye Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Cenazelerin çıkışı sırasında anne, baba ve kardeşinin cenazelerinin evden çıkarılışını ağlayarak izleyen Aslı İnce'yi arkadaşları sakinleştirdi. Kaynak: Ümraniye'de soba faciası

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler