Sivas'ta öğretmen kendini astı

SİVAS'ta bir dershanede öğretmen olarak görev yapan 33 yaşındaki Murat Büyük, çalıştığı dershanenin çatı katına kendini iple asarak intihar etti. Olay, saat 15.30 sıralarında Eskikale Mahallesi Hoca İmam Sokak'taki bir dershanede meydana geldi. Dershanede

Sivas'ta öğretmen kendini astı
SİVAS'ta bir dershanede öğretmen olarak görev yapan 33 yaşındaki Murat Büyük, çalıştığı dershanenin çatı katına kendini iple asarak intihar etti.
 
Olay, saat 15.30 sıralarında Eskikale Mahallesi Hoca İmam Sokak'taki bir dershanede meydana geldi. Dershanede tarih öğretmeni olarak görev yapan evli ve 1 çocuk babası Murat Büyük, öğle saatlerinde kayıplara karıştı. Öğrenciler derslerinin boş geçmesi nedeniyle durumu dershanedeki diğer öğretmenlere haber verdi. Bunun üzerine öğretmenler telefonla ulaşamadıkları Murat Büyük'ü dershane içerisinde aramaya başladı. Bir süre aradıktan sonra kilitli olan çatı katında Murat Büyük'ü ipe asılı durumda bulan öğretmenler şoke oldu.
 
Durumun polise bildirilmesi üzerine, olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı dershaneye geldi. Burada yapılan incelemenin ardından Büyük'ün cesedi otopsi yapılmak üzere Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Cenazenin dershaneden çıkarılışı sırasında öğretmen arkadaşlarının ve öğrencilerinin gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.
 
Öğretmen Büyük'ün geçtiğimiz yıl düğün yapmak amacıyla bankadan 30 bin lira kredi aldığı ve geri ödeme zorluğu çektiği, bu nedenle intihar etmiş olabileceği iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam