Sivas'ta kaçak sigara operasyonu

Sivas’ın Ulaş ilçesinde, uygulama noktasından kaçan otomobili takip eden polis ve jandarma ekipleri, gümrük kaçağı 30 bin paket kaçak sigara ele geçirdi.Edinilen bilgiye göre Tatvan’dan İstanbul istikametine gittiği öğrenilen panelvan tipi aracın sürücüsü

Sivas'ta kaçak sigara operasyonu

Sivas’ın Ulaş ilçesinde, uygulama noktasından kaçan otomobili takip eden polis ve jandarma ekipleri, gümrük kaçağı 30 bin paket kaçak sigara ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre Tatvan’dan İstanbul istikametine gittiği öğrenilen panelvan tipi aracın sürücüsü ilçe merkezindeki asayiş uygulamasından kaçarak, araçtaki kaçak sigaraları bir tarlaya gömdü.

Bir süre boş araçla gezen araç sürücüsü daha sonra gömdüğü sigaraları yükleyerek İstanbul istikametine ilerledi. İlçe polis ve jandarma ekipleri tarafından takip edilen araç, Yazyurdu Jandarma Karakolu yakınlarında durduruldu. Araçta yapılan aramada yaklaşık 30 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Araç sürücüsünün gözaltına alındığı olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler