Şırnak'ta yaralanan polise ziyaret

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Cizre'deki operasyonda bacağından yaralanan özel harekat polisi Kamil Şeremet'i ziyaret etti.   Öz, Pelitli Mahallesi'ndeki evinde ziyaret ettiği Şeremet ve ailesine, "geçmiş olsun" dileklerini iletti.   Her karışı şehit kan

Şırnak'ta yaralanan polise ziyaret
Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Cizre'deki operasyonda bacağından yaralanan özel harekat polisi Kamil Şeremet'i ziyaret etti.
 
Öz, Pelitli Mahallesi'ndeki evinde ziyaret ettiği Şeremet ve ailesine, "geçmiş olsun" dileklerini iletti.
 
Her karışı şehit kanıyla sulanmış vatan toprağının sonsuza kadar Türk yurdu olarak kalması için canını hiç çekinmeden feda eden şehitleri rahmet ve minnetle andığını belirten Öz, gazilere ise sağlık ve mutluluklar temenni etti.
 
Öz, Türkiye'nin zor bir coğrafyada olduğuna dikkati çekerek, şunları kaydetti:
 
20160127_2_14000347_4956384_web.jpg
 
"Dün olduğu gibi bugün de ülkemizi terör saldırılarıyla sekteye uğratmak isteyenler oluyor ama devletimiz çok güçlüdür. Aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizle, bu vatanın bir karış toprağının hiç kimseye verilemeyeceğini ortaya koyuyoruz. Bu süreçte maalesef canını veren şehitlerimiz gibi çeşitli yerlerinden yaralanan gazilerimiz de oluyor. Onların fedakarlıklarını hiçbir zaman unutamayız. Burada hür ve bağımsız şekilde yaşıyorsak bunu şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz."
 
Şeremet ise Vali Öz ve beraberindekilerin ziyaretinin kendisini mutlu ettiğini belirterek, "Ziyaretinizle beni onurlandırdınız. Bu vatan toprağında ebediyete kadar bağımsız şekilde yaşamak için gerekirse canımı da seve seve veririm" dedi.
 
Ziyarette Garnizon Komutanı Jandarma Albay Okşin Akşit, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Emniyet Müdürü Murat Köksal, Özel Harekat Trabzon Şube Müdürü Hasan Şimşek de yer aldı.
 
Şeremet, Şırnak'ın Cizre ilçesinde 12 Ocak 2016'da gerçekleştirilen bir operasyonda, terör örgütü mensuplarıyla girdiği mücadelede bacağından yaralanmıştı.
 
20160127_2_14000347_4956383_web.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam