Şırnak'ta suç örgütüne büyük operasyon

Şırnak'ın Cizre İlçesi, Diyarbakır, Aydın ve Manisa'da eş zamanlı düzenlenen operasyonda, hırsızlık ve uyuşturucu olaylarına karıştıkları iddiasıyla 28 kişi gözaltına alındı. Şırnak Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin, 1 yıldır sürdürdüğü teknik ve fizik

Şırnak'ta suç örgütüne büyük operasyon
Şırnak'ın Cizre İlçesi, Diyarbakır, Aydın ve Manisa'da eş zamanlı düzenlenen operasyonda, hırsızlık ve uyuşturucu olaylarına karıştıkları iddiasıyla 28 kişi gözaltına alındı.
 
Şırnak Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin, 1 yıldır sürdürdüğü teknik ve fiziki takip sonucu, Şırnak, Aydın, Diyarbakır ve Manisa'da hırsızlık ve uyuşturucu ticareti yaptıkları tespit edilen kişilere yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda, Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde 23, Diyarbakır, Aydın ve Manisa'da da 5 olmak üzere 28 kişi gözaltına alındı.
 
Çökertilen çete elemanlarının bugüne kadar gerçekleştirdiği 24 olay aydınlatılırken, yapmayı planladığı 20 olay ise engellendiği belirtildi. Operasyonda ayrıca, çete üyelerine ait birçok silah, hırsızlık olaylarında kullandıkları malzemeler de ele geçirilirken, olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam