Sinop'ta uyuşturucuya darbe!

SİNOP'ta polis, uyuşturucu madde imal edip sattıkları iddia edilen kişilere yönelik operasyonda 5 kişiyi gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinden yapılan aramada silah ve uyuşturucu ele geçirildi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube M

Sinop'ta uyuşturucuya darbe!
SİNOP'ta polis, uyuşturucu madde imal edip sattıkları iddia edilen kişilere yönelik operasyonda 5 kişiyi gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinden yapılan aramada silah ve uyuşturucu ele geçirildi.
 
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri uyuşturucu ve uyarıcı madde imal eden, ticaretini yapan kişilere yönelik operasyon başlattı. Yaklaşık 3 aylık çalışma sonucunda dün sabah saat 06.00 sıralarında 5 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen H.Y. (30), İ.C. (22), M.U. (26), Y.M. (19) ve S.K. (26) gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda ise 1 adet tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 2 adet kurusıkı tabanca, 25 adet av tüfeği fişeği, 3 adet tabanca mermisi, 7 adet kurusıkı tabanca mermisi, 334 kök dişi hintkeneviri, 238.31 gram kubar esrar maddesi, esrar sarma kağıtları ele geçirildi. Şüphelilerin sorgusu sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam