Sınıf Arkadaşını Trabzon'da Gördü

EYOF için burda bulunan Liechtenstein Prensliği Cirit atma bayan sporcusu Tamara Ospelt sınıf arkadaşını Trabzon da görünce şok oldu.Trabzona tatilini geçirmeye  gelen Sedef Erköseoğlu Liechtenstein kafilesini ziyarette sınıf arkadaşına destek verdi.Sınıf

Sınıf Arkadaşını Trabzon'da Gördü

EYOF için burda bulunan Liechtenstein Prensliği Cirit atma bayan sporcusu Tamara Ospelt sınıf arkadaşını Trabzon da görünce şok oldu.

Trabzona tatilini geçirmeye  gelen Sedef Erköseoğlu Liechtenstein kafilesini ziyarette sınıf arkadaşına destek verdi.Sınıf arkadaşını yanında gören Tamara şaşkınlığını uzun süre üstünden atamadı.Trabzon şehrini çok beğenen Liechtenstein kafilesine yardımcı olan Sedef  ve babası Engin Erköseoğlu,biz misafirperverliğimizi gösterdik,Trabzona gelen komşularımıza buranın ne kadar güzel yer olduğunu gösterdik,dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam