Şimdi de "Mavi dil" hastalığı çıktı

CHP'li Öğüt'ten ölümcül iddia! Avusturya'dan ithal edilen hayvanlarda ölümcül Mavi Dil hastalığı olduğunu öne sürdü, "derhal bu hayvanlar itlaf edilmeli" dedi.CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt bugün çok çarpıcı bir iddiayla çıktı ortaya. Avusturya'dan i

Şimdi de "Mavi dil" hastalığı çıktı

CHP'li Öğüt'ten ölümcül iddia! Avusturya'dan ithal edilen hayvanlarda ölümcül Mavi Dil hastalığı olduğunu öne sürdü, "derhal bu hayvanlar itlaf edilmeli" dedi.

CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt bugün çok çarpıcı bir iddiayla çıktı ortaya. Avusturya'dan ithal edilen hayvanlarda ölümcül Mavi Dil hastalığı tespit edildiğini öne sürdü, "derhal önlem alınmalı" dedi.

Öğüt, ölümcül olduğunu söylediği Mavi Dil hastalığıyla ilgili iddiasını elindeki bir veteriner raporuna dayandırdı. Sakarya'da görevli veteriner hekim İsmail Tektemir'in raporuna...

Ögüt'e göre havaların ısınmasıyla sinekler ortaya çıkınca tehlike çok daha büyüyecek. Hastalığın ülke geneline yayılması riski ortaya çıkacak. CHP'li Ensar Ögüt, hükümeti göreve çağırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam