Şimdi de ehliyet sınavında!

EHLİYET SINAVI'NDA DA KOPYA  KPSS'nin ardından şimdi de ehliyet sınavı…Türkiye yeni yeni üzerinden atmaya başlamıştı milyonlarca adayın nice hayallerle girdiği KPSS sınavı'nda yaşanan kopya skandalını. Aylar geçti şimdi de bir başka kopya furyası Milli Eğ

Şimdi de ehliyet sınavında!

EHLİYET SINAVI'NDA DA KOPYA

 

KPSS'nin ardından şimdi de ehliyet sınavı…Türkiye yeni yeni üzerinden atmaya başlamıştı milyonlarca adayın nice hayallerle girdiği KPSS sınavı'nda yaşanan kopya skandalını.

Aylar geçti şimdi de bir başka kopya furyası Milli Eğitim Bakanlığı'nın düzenlediği Ehliyet Sınavı'nda ortaya çıktı.

Ehliyet Sınavı'ndaki kopya furyası gelen bir ihbarın değerlendirilmesiyle gün yüzüne çıktı.

Meğer ehliyet sorularının cevapları 2 bin liraya satılıyormuş. Bir operasyon düzenlendi ve 1'i kadın 7 kişi gözaltına alındı.

Olayın ertesi günü ise yine İstanbul'da Avcılar'da ehliyet sınavına giren bir genç, 5 dakikada 30 soruyu da cevapladı. Sınav gözetmenleri ise olaydan şüphelendi ve o gencin üzerinde cevap anahtarlarını buldu.

Olay polise intikal edince cevap anahtarlarının kaynağının sürücü kursu sahibi olduğu öğrenildi. Derhal sürücü kursu'nda arama yapıldı ve 17 cevap anahtarı bulundu.

Bu operasyonda da 3 kişi gözaltına alındı.Ancak operasyon henüz tamamlanmadı, çok yönlü olarak soruşturulmaya devam ediyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler