Silopi'de patlama!

Şırnak'ın Silopi ilçesinde tahrik gücü yüksek bomba büyük bir gürültü ile patladı. Patlama sonra bazı evlerin camları kırıldı.Silopi belediye önünde bulunan orta refüşte meydana geldi. Kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından Elektrik direğinin dibin

Silopi'de patlama!

Şırnak'ın Silopi ilçesinde tahrik gücü yüksek bomba büyük bir gürültü ile patladı. Patlama sonra bazı evlerin camları kırıldı.

Silopi belediye önünde bulunan orta refüşte meydana geldi. Kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından Elektrik direğinin dibine bırakılan tahrip gücü yüksek bomba şiddetli bir şekilde patladı. Patlama nedeni ile bazı ev ve işyerlerinin camları kırılırken ayrıca elektrik direği de ipek yoluna devrildi. İpekyolu trafiğe kapanınca araçlar Silopi belediyesinin arka tarafında bulunan yolu kullanmak zorunda kaldılar. Patlamanın yaşadığı bölgede polisler geniş güvenlik önlemleri alırken olay ile ilgili inceleme devam ediyor.

İlçede büyük bir paniğe neden olan patlamada ölü ve yaralanın olmadığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam