Silaj makinesi bacağını aldı!

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde silaj makinesine düşen kişinin bacağı koptu.   Alınan bilgiye göre, Gölceğiz Mahallesi'ndeki tarlasında silaj yapan Kaşif Güdük (51), makineye sap verdiği sırada dengesini kaybederek makinenin üzerine düştü.   Sol bacağı kopan

Silaj makinesi bacağını aldı!
Samsun'un Tekkeköy ilçesinde silaj makinesine düşen kişinin bacağı koptu.
 
Alınan bilgiye göre, Gölceğiz Mahallesi'ndeki tarlasında silaj yapan Kaşif Güdük (51), makineye sap verdiği sırada dengesini kaybederek makinenin üzerine düştü.
 
Sol bacağı kopan Güdük, çevredekilerin yardımıyla özel bir araçla Tekkeköy İlçe Sağlık Ocağı'na kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalenin ardından Güdük'ün daha donanımlı bir hastaneye sevki için Samsun'dan helikopter ambulans talep edildi.
 
Sağlık ocağından alınan Güdük, ilçedeki bir okulun yanındaki boş alana inen ambulans helikopterin yanına götürüldü. Güdük, daha sonra ambulans helikopterle Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler