Silahlı saldırı: 2 ölü

 Kağıthane'de 2 kişi silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.Olay, saat 23.30 sıralarında Kağıthane Gürsel Mahallesi Sevilen Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre plakası belli olmayan bir araçtan, sokak üzerindeki dükkanlarının önünde bekleyen T

Silahlı saldırı: 2 ölü

 

Kağıthane'de 2 kişi silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Olay, saat 23.30 sıralarında Kağıthane Gürsel Mahallesi Sevilen Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre plakası belli olmayan bir araçtan, sokak üzerindeki dükkanlarının önünde bekleyen Temel Cihan (60) ile bir süre önce şartlı tahliyeden salıverilen Uğur Kardemir'e (38) ateş açıldı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti. Temel Cihan'ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenirken, ağır yaralı Uğur Kardemir Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kardemir, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Temel Cihan'ın cesedi Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldü. Olay yerinde 25 adet boş mermi kovanı bulan polis, otomobiliyle kaçan silahlı saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam