Silahlı kavga: 2 Ölü, 2 Yaralı

Olay, saat 18.00 sıralarında Kazım Karabekir Caddesi üzerindeki özel hastane civarında meydana geldi. Daha önce Gürpınar'ın Sevindik İlçesi Yüzbaşı Mezrası'ndaki arazi nedeniyle aralarında husumet bulunan iki ailenin kavgası bugün şehir merkezinde de sürd

Silahlı kavga: 2 Ölü, 2 Yaralı

Olay, saat 18.00 sıralarında Kazım Karabekir Caddesi üzerindeki özel hastane civarında meydana geldi. Daha önce Gürpınar'ın Sevindik İlçesi Yüzbaşı Mezrası'ndaki arazi nedeniyle aralarında husumet bulunan iki ailenin kavgası bugün şehir merkezinde de sürdü. İddiaya göre Necati İliçe'nin aracını takip eden Rıza ve Cabbar Koç, aracı Kazım Karabekir Caddesi üzerinde durdurdu. İliçe, kendisine saldıran ve darp etmeye çalışan iki kardeşe silahla ateş etti. Kurşunlara hedef olan Rıza ve Cabbar Koç, hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı. Yaralılar Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'e götürülüp tedaviye alındı. Polis, kaçan Necati İliçe'yi yakalayarak gözaltına aldı. Silahlı kavgayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler