Silah zoruyla fuhuş!

  Türk ve yabancı kadınlara iş vaadiyle otel ve masaj salonlarında zorla fuhuş yaptırdıkları, yapmak istemeyenleri tabanca ile tehdit edip saç ısıtıcıları ve sigarayla işkence yaptırdıkları öne sürülen 2'si kadın 13 şüpheli gözaltına alındı. Bu kişilerden

Silah zoruyla fuhuş!

 

 Türk ve yabancı kadınlara iş vaadiyle otel ve masaj salonlarında zorla fuhuş yaptırdıkları, yapmak istemeyenleri tabanca ile tehdit edip saç ısıtıcıları ve sigarayla işkence yaptırdıkları öne sürülen 2'si kadın 13 şüpheli gözaltına alındı. Bu kişilerden, tehditle fuhuş yaptırıldığı öne sürülen 4'ü yabancı 26'sı Türk 30 kadının şikayetçi olduğu belirtildi. 

 

İhbar ve şikayetleri değerlendiren Kocaeli Emniyet müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri operasyon düzenledi. 4'ü yabancı 26 kadına iş bulma vaadiyle otel ve masaj salonları ile evlerde fuhuş yaptırdıkları öne sürülen, aralarında bir de otel sahibinin bulunduğu Osman H., Bayram D., Çiğdem D., Mehmet M., Sevgi K., Ferdi B., Oya M., Abdullah K., Mehmet G., Sinan I., Selçuk Ç., Ömer K., Tevfik I. gözaltına alındı. Bu kişilerin dışında 6 şüphelinin daha gözaltına alınmasına rağmen bunların savcılık tarafından ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldığı belirtildi. 

 

Aralarında nikahlı eşine baskıyla fuhuş yaptırdığı öne sürülen bir kişinin de bulunduğu şüpheliler, ifadeleri alındıktan sonra bu sabah Kocaeli Adliyesi'ne sevkedildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam