Şikeden suçlu bulundu!

Bir dönem Premier League'de de oynayan ve Bolton Wanderers, Hull City, West Bromwich Albion formaları giyen ve futbol kariyerinin ardından futbolcu menajerliği yapan Delroy Facey, 2013 yılında adının karıştığı şike ve rüşvet skandalında suçlu bulundu.Delr

Şikeden suçlu bulundu!

Bir dönem Premier League'de de oynayan ve Bolton Wanderers, Hull City, West Bromwich Albion formaları giyen ve futbol kariyerinin ardından futbolcu menajerliği yapan Delroy Facey, 2013 yılında adının karıştığı şike ve rüşvet skandalında suçlu bulundu.

Delroy Facey, Birmingham Crown Mahkemesi'nde iddiaları kabul etmese de mahkeme oyuncunun suçlu olduğuna karar verdi. 35 yaşındaki eski futbolcunun İrlanda ve İngiltere alt liglerinde oynanan maçları manipüle etmek için bazı oyuncularla temasa geçip, bu oyunculara para teklif ettiği ortaya çıktı.

Delroy Facey'nin 10 yıllık hapis cezasına çarpttırılabileceği belirtildi. Aynı davada alt liglerde forma giymiş olan Moses Swaibu da suçlu bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam