Siirt'te vahşet!

Merkeze bağlı Bostancık Köyü’nde oturan 15 yaşındaki L.B., av tüfeği ile vurulmuş olarak bulundu. Ailesi tarafından Siirt Devlet Hastanesi’ne kaldırılan genç kız kurtarılamadı.Bir başka olay ise saat 19.00 sıralarında Çal Mahallesi 205. Sokak’ta meydana g

Siirt'te vahşet!



Merkeze bağlı Bostancık Köyü’nde oturan 15 yaşındaki L.B., av tüfeği ile vurulmuş olarak bulundu. Ailesi tarafından Siirt Devlet Hastanesi’ne kaldırılan genç kız kurtarılamadı.

Bir başka olay ise saat 19.00 sıralarında Çal Mahallesi 205. Sokak’ta meydana geldi. 13 yaşındaki S.O., ailesi tarafından mutfakta boğazı kesilmiş olarak yerde kanlar içerisinde bulundu. Yakınları, S.O.’nun boğazına tampon yaparak sağlık ekiplerine haber verdi. Ambulansla Siirt Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırılan S.O., hemen ameliyata alındı. Genç kızın hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

Güvenlik güçleri, her iki olayla ilgili soruşturma başlattı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler