Şiddet gösteren eşini öldürdü

 Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde bir kadın, sürekli şiddet gördüğü kocasını bıçak, çekiç ve av tüfeği kullanarak öldürdü. Kadın, polise teslim oldu. Komşuları, çiftin şiddetli geçimsizlik nedeniyle ile sık sık tartıştığını iddia etti.Edinilen bilgiye göre,

Şiddet gösteren eşini öldürdü

 

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde bir kadın, sürekli şiddet gördüğü kocasını bıçak, çekiç ve av tüfeği kullanarak öldürdü. Kadın, polise teslim oldu. Komşuları, çiftin şiddetli geçimsizlik nedeniyle ile sık sık tartıştığını iddia etti.

Edinilen bilgiye göre, Yenimahalle Tomurcuk Sokak'ta yaşayan Zozan S. (21), saat 20.30 sıralarında eşi Tevfik S. (30) ile henüz bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başladı. Uzun süren tartışma sırasında cinnet getiren Zozan S., eşini önce bıçakladı, sonra başına çekiçle vurdu, ardından av tüfeğiyle eşinin karnına ateş etti.

Tevfik S., olay yerinde yaşamını yitirdi. Zozan S. ise, Doğubayazıt Emniyet Müdürlüğü'ne giderek, "şiddet gördüğü için" kocasını öldürdüğünü söyledi.

Tevfik S.'nin cenazesi, önce Doğubayazıt Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı, ardından otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Komşuları, 4 yıl önce evlenen çiftin 3 yaşında bir erkek çocuklarının olduğunu; sık sık tartıştıklarını söyledi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam