Sıcaklık 3 ila 5 derece azalacak

 Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, öğle saatlerinde Doğu Anadolu'nun doğusu (Erzurum, Kars, Ağrı, Ardahan, Iğdır, Bitlis, Muş, Van ve Hakkari), Bolu, Karabük, Kastamonu, Çankırı, Niğde, Kayseri ve Kahramanmaraş ile Ankara

Sıcaklık 3 ila 5 derece azalacak

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, öğle saatlerinde Doğu Anadolu'nun doğusu (Erzurum, Kars, Ağrı, Ardahan, Iğdır, Bitlis, Muş, Van ve Hakkari), Bolu, Karabük, Kastamonu, Çankırı, Niğde, Kayseri ve Kahramanmaraş ile Ankara'nın kuzeydoğu ilçelerinin (Çubuk, Akyurt, Elmadağ ve Kalecik) kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Doğu Karadeniz Kıyılarında sis bekleniyor.

Hava sıcaklığının, Marmara'da 3 ila 5 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Rüzgarın genellikle güney ve güneybatı, zamanla kuzeybatı bölgelerde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

Bazı illerde bugün hava durumu ve sıcaklık değerleri şöyle olacak:

İSTANBUL: Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinden sonra parçalı bulutlu (21)

ANKARA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra doğu ilçelerinin (Çubuk, Akyurt, Elmadağ ve Kalecik) kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (27)

İZMİR: Az bulutlu ve açık (27)

ADANA: Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinden sonra parçalı bulutlu (28)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık (23)

SAMSUN: Parçalı bulutlu (19)

ERZURUM: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı (20)

VAN: Parçalı bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı (16)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinden sonra parçalı bulutlu (26)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler