Seyyarlar karpuzları yola döktü

 Çatlayan karpuzları çocuklar kapışırken, kırmızıya bürünen yolu toplumsal olaylara müdahale aracı (TOMA) açtı.  Merkez Yüreğir İlçesi Levent Mahallesi Ege Bagatur Bulvarı'nda Yüreğir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, sebze- meyve haline giriş yapmada

Seyyarlar karpuzları yola döktü

 

Çatlayan karpuzları çocuklar kapışırken, kırmızıya bürünen yolu toplumsal olaylara müdahale aracı (TOMA) açtı. 

 

Merkez Yüreğir İlçesi Levent Mahallesi Ege Bagatur Bulvarı'nda Yüreğir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, sebze- meyve haline giriş yapmadan kamyonet üzerinde satış yapan karpuz satıcılarının mallarına el koymak istedi.

 

Bu sırada karpuz satıcıları ve zabıta ekipleri arasında sert tartışmalar yaşandı. Karpuzlarını zabıtaya vermeyen satıcılar, kamyonetlerdeki karpuzlara yola attı.

 

Yola fırlatılan yüzlerce karpuz kırıldı. Parçalanan karpuzlar, caddeyi kapladı. Eyleme müdahale için çevik kuvvet polisleri görevlendirildi. Ulaşıma kapanan yolu TOMA temizledi. 

 

Çatlayan ve yenecek durumda olan karpuzları ise mahallenin çocukları kapıştı. Polisler, yerlere saçılan karpuzlardan sağlam olanlarının yağmalanması sırasında olası bir trafik kazasını önlemek için çocukları uzaklaştırmaya çalıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler