Seyir halindeki otomobile saldırı!

Edinilen bilgiye göre, 06 K 0526 plakalı otomobiliyle evine gitmek üzere Mimar Sinan Mahallesi Osman Gazi Caddesi üzerinde seyir halinde olan N.Ç., kimliği belirsiz iki kişinin silahlı saldırısına uğradı.Saldırıya ruhsatlı silahıyla karşılık veren N.Ç., o

Seyir halindeki otomobile saldırı!

Edinilen bilgiye göre, 06 K 0526 plakalı otomobiliyle evine gitmek üzere Mimar Sinan Mahallesi Osman Gazi Caddesi üzerinde seyir halinde olan N.Ç., kimliği belirsiz iki kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Saldırıya ruhsatlı silahıyla karşılık veren N.Ç., olaydan yara almadan kurtulmayı başardı. Olay yerinde inceleme yapan Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ve Olay Yeri İnceleme ekipleri, araç üzerinde ve çevresinde yaptığı araştırmada aynı silahtan çıkan ve arabanın farklı yerlerine isabet eden 5 mermi izi ve olay yerinde ise toplam 7 mermi kovanı tespit etti.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam