Sevgilisiyle çıplak halde yakaladı...

Konya'da 46 yaşındaki kamyoncu, boşanma davası süren 24 yaşındaki eşini, TIR'cı sevgilisiyle çıplak halde yakaladı. Çıkan kavgada, sevgili tarafından boğazından bıçaklanan koca ağır yaralandı.Konya'da, kamyon şoförlüğü yapan Mehmet Yıldız (46), iş nedeniy

Sevgilisiyle çıplak halde yakaladı...

Konya'da 46 yaşındaki kamyoncu, boşanma davası süren 24 yaşındaki eşini, TIR'cı sevgilisiyle çıplak halde yakaladı. Çıkan kavgada, sevgili tarafından boğazından bıçaklanan koca ağır yaralandı.

Konya'da, kamyon şoförlüğü yapan Mehmet Yıldız (46), iş nedeniyle gittiği il dışından dönüşünde, 40 gün evli kaldıktan sonra açtığı boşanma davası süren eşi 1 çocuk annesi S.Y.'nin (24) evine geldi.
 
Eve giren Yıldız, iddiaya göre eşi S.Y.'yi, eski sevgilisi ve çocuğunun babası TIR şoförü Ali V. ile çıplak halde yakaladı. Bunun üzerine Ali V. ile Mehmet Yıldız arasında kavga çıktı. Ali V., kavga sırasında Mehmet Yıldız'ı boğazından bıçakla yaraladı.
 
Haber verilen 112 Acil Servis görevlileri Mehmet Yıldız'ı hastaneye kaldırdı. Tedavi altına alınan Yıldız'ın hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.
 
İKİSİ DE 'BEN BIÇAKLADIM' DEDİ
 
Polis, evde yaptığı incelemenin ardından eli kanlar içindeki S.Y. ve sevgilisi Ali V.'yi gözaltına aldı. İki sevgilinin de suçu üstlendikleri ve 'ben bıçakladım' dedikleri öne sürüldü. S.Y.'nin çöpe attığı bıçak polis tarafından bulundu. S.Y.'nin evlenmeden öncede Ali V. ile birlikte yaşadığı ve bu birlikteliklerinden 5 yaşında bir çocuğu olduğu belirtildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam