Sevgilisini Facebook'ta ‘yem’ olarak kullandı

Kan davalısını Facebook’tan sevgilisiyle arkadaş yaptı. Kadın adresi öğrendi, kardeşleriyle gidip evinin önünde öldürdü.Antalya’nın Alanya İlçesi’nde, Ercan Çelik’in öldürülmesi, kardeşi Deniz Çelik’in de ağır yaralanmasıyla sonuçlanan olayın nedeninin ka

Sevgilisini Facebook'ta ‘yem’ olarak kullandı

Kan davalısını Facebook’tan sevgilisiyle arkadaş yaptı. Kadın adresi öğrendi, kardeşleriyle gidip evinin önünde öldürdü.

Antalya’nın Alanya İlçesi’nde, Ercan Çelik’in öldürülmesi, kardeşi Deniz Çelik’in de ağır yaralanmasıyla sonuçlanan olayın nedeninin kan davası olduğu ortaya çıktı. Polis cinayetle ilgili Çelik Ailesi’ne kan davası güden iki kardeş ile kardeşlerden birinin sevgilisi olduğu belirtilen Gürcistan uyruklu Ramila B.’yi İstanbul’da yakalayarak gözaltına aldı. Kardeşlerin Gürcü kadını yem olarak kullanarak, Facebook’ta Ercan Çelik’le arkadaşlık kurdurduğu öğrenildi.
 
Tuzağa düşen Ercan Çelik’in daveti üzerine Ramila B., sevgilisi Mehmet Ş.B. ve kardeşi Murat Ş., Alanya’ya gitti. İki gün boyunca Çelik kardeşlerle gezen Ramila B., kardeşlerin kaldığı evi öğrendikten sonra adresi sevgilisi ile onun kardeşine bildirdi. 1 Aralık’ta evlerinin önünde saldırıya uğrayan Ercan Çelik bıçaklanarak öldürüldü, kardeşi Deniz Çelik ise ağır yaralandı. Alanya Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen zanlılar, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi ve tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler