Sevgilisi zorla evinde kalıyor

 Bir ilaç firmasında yöneticilik yapan Dr. A.A.H., sevgilisi B.B.’yi, “Evimde yaşamak için ısrar ediyor ve son 1 haftadır da zorla evimde kalıyor” diyerek şikâyet etti. Mahkeme, kadına 3 ay uzaklaştırma cezası verdi. ‘Centilmence reddettiğim sevgilim zorl

Sevgilisi zorla evinde kalıyor

 

Bir ilaç firmasında yöneticilik yapan Dr. A.A.H., sevgilisi B.B.’yi, “Evimde yaşamak için ısrar ediyor ve son 1 haftadır da zorla evimde kalıyor” diyerek şikâyet etti. Mahkeme, kadına 3 ay uzaklaştırma cezası verdi.

 

‘Centilmence reddettiğim sevgilim zorla evimde kalıyor’

İSTANBUL’da bir ilaç firmasında yöneticilik yapan doktor A.A.H., bir yıldır “duygusal ilişki kurma arifesinde olduğunu” belirttiği sevgilisi B.B. hakkında suç duyurusunda bulunarak koruma talebinde bulundu. Yaşadıkları sosyal uyuşmazlık ve anlayış sorunları nedeniyle ilişkiyi karşılıklı olarak sonlandırma kararı aldıklarını iddia eden doktor A.A.H., ilişkinin yürümeyeceği konusunda kararlı olduğunu, bu nedenle B.B.’nin birlikteliği sürdürme taleplerini “Centilmence bir uslupla” geri çevirdiğini iddialarına ekledi. 

 

BASKI İDDİASI

Ayrılık kararının ardından aynı zamanda 15 yıllık arkadaşı olan B.B.’nin kendisine psikoljik baskı kurmaya çalıştığını da öne süren doktor, ardı arkası kesilmeyen rahatsız edici telefonlar aldığını belirtti. B.B.’nin gece gündüz demeden evine gelmeye başladığını ve zorla içeri girmeye çalıştığını da öne süren A.A.H, arkadaşları önünde de küçük düşürüldüğünü söyledi. 

 

ŞANTAJ VE TEHDİT

B.B.’nin uyuşturucu kullandığı yönünde kendisine iftira attığını, bu konuda şirket yönetimine ve polise kendisini ihbar etmekle tehdit ettiğini de öne süren A.A.H. iddialarını şöyle sürdürdü: “Evimde yaşamak için ısrar ediyor ve son 1 haftadır da zorla evimde kalıyordu. Evimin yedek anahtarlarını bilgim dışında aldı.” İstanbul AileMahkemesi, “şantaj, tehdit, hakaret ve konut dokunulmazlığı” iddiasıyla yapılan suç duyurusu üzerine, B.B. hakkında, 3 ay süreyle Dr. A.A.H.’ye yaklaşmama kararı verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam