Sevgilisi onu bu hale getirdi!

Denizli’de, erkek arkadaşı 38 yaşındaki Gürbüz K. tarafından sopayla dövülüp odaya kilitlenen 32 yaşındaki A.E., cep telefonuyla yardım istediği polis tarafından kurtarıldı. Polisin baygın halde bulduğu kadın hastaneye kaldırılırken, Gürbüz K. da gözaltın

Sevgilisi onu bu hale getirdi!

Denizli’de, erkek arkadaşı 38 yaşındaki Gürbüz K. tarafından sopayla dövülüp odaya kilitlenen 32 yaşındaki A.E., cep telefonuyla yardım istediği polis tarafından kurtarıldı. Polisin baygın halde bulduğu kadın hastaneye kaldırılırken, Gürbüz K. da gözaltına alındı.

Olay, dün saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Mobilyacı Gürbüz K., iddiaya göre, kadın arkadaşı A.E.’nin kendisini aldattığından şüphelendi. Bu nedenle aralarında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Gürbüz K., evdeki sopayla kadına saldırdı. Vücuduna aldığı darbelerle yere yığılan A.E. baygınlık geçirdi. Öfkesini alamayan Gürbüz K. daha sonra A.E.’yi bir odaya kilitleyip evden kaçtı. Bir süre sonra kendine gelen A.E., yanındaki cep telefonundan polisi arayıp yardım istedi.

POLİS PENCEREDEN GİRDİ
İhbar üzerine gelen polis, A.E.’nin evinin kapısını açamayınca çilingir çağırdı. Ancak çilingirin gelmesi uzun sürünce de penceredeki korkuluklar sökülüp içeri girildi. Evdeki kilitli odada baygın halde bulunan kadın, sedyeye alınıp, ambulansa bindirildi. Hastaneye kaldırılan A.E., tedaviye alındı.

KAÇARKEN YAKALANDI
Kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatan polis, Babadağ İlçesi’nde yaşayan Gürbüz K.’yı, ilçe girişinde yakalayıp gözaltına aldı. Öte yandan, başka bir kişiyle evli olan A.E.’in boşanma aşamasında olduğu bu nedenle eşinden ayrı yaşadığı öğrenildi. Tedavisi süren kadının hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam