Ses bombası patladı!

  Mersin'de bir evin önüne atılan el yapımı parça tesirli ses bombası korkuya neden oldu. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, çevrede bulunan evlerin camları kırıldı. Edinilen bilgiye göre olay, merkez Akdeniz ilçesine bağlı Demirtaş Mahallesi'nde meyda

Ses bombası patladı!

 

 Mersin'de bir evin önüne atılan el yapımı parça tesirli ses bombası korkuya neden oldu. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, çevrede bulunan evlerin camları kırıldı. 

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Akdeniz ilçesine bağlı Demirtaş Mahallesi'nde meydan geldi. Kimliği belirsiz 3 kişi, 77049 sokak üzerinde bulunan evin önüne el yapımı parça tesirli ses bombası atarak kaçtı. Büyük bir gürültüyle patlayan ses bombasının ardından mahallede panik yaşanırken, vatandaşlar da sokağa döküldü. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda, patlamanın etkisiyle çevrede bulunan evlerin camları kırıldı. 

Olayın ardından polis kaçan 3 kişinin yakalanması için bölgede çalışma başlatırken, olay yerinde bomba uzmanları tarafından inceleme yapıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam