Servis otobüsü 2 öğrenciye çarptı : 1 ölü

Kaza, Yediler Mahallesi Kumral Dede Caddesi önünde meydana geldi. Yediler Ortaöğretim Öğrenci Yurduna öğrenci taşıyan İbrahim Ö. (61) idaresindeki servis otobüsü öğrencilerin otobüse binmek için akın ettikleri sırada henüz belirlenemeyen bir şekilde Buğra

Servis otobüsü 2 öğrenciye çarptı : 1 ölü

Kaza, Yediler Mahallesi Kumral Dede Caddesi önünde meydana geldi. Yediler Ortaöğretim Öğrenci Yurduna öğrenci taşıyan İbrahim Ö. (61) idaresindeki servis otobüsü öğrencilerin otobüse binmek için akın ettikleri sırada henüz belirlenemeyen bir şekilde Buğra Efe Çiçek (7) ve İsmail Bilge Tekin (9)’e çarptı.

Çarpmanın etkisi ile ağır yaralanan İsmail Bilge Tekin servis otobüsü tarafından Bozüyük Devlet Hastanesi acil servisine götürüldü. Küçük Tekin burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer yaralı Buğra Efe Çiçek ise olay yerine gelen 112 acil servis ekiplerince Bozüyük Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Burada ilk müdahalesi yapılan küçük Buğra ise hayati tehlike kaydıyla Eskişehir Osmangazi Tıp Fakültesine sevk edildi. Kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam