Servis aracı üst geçide çarptı

Edinilen bilgiye göre kaza, saat 02.30 sıralarında Eyüp Nurtepe, TEM Otoyolu bağlantısındaki Nurtepe Viyadüğü'nde meydana geldi. Şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan bir firmaya ait 34 ZD 9420 plakalı şehir içi servis midibüsü, terminalden aldığı yolcul

Servis aracı üst geçide çarptı

Edinilen bilgiye göre kaza, saat 02.30 sıralarında Eyüp Nurtepe, TEM Otoyolu bağlantısındaki Nurtepe Viyadüğü'nde meydana geldi. Şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan bir firmaya ait 34 ZD 9420 plakalı şehir içi servis midibüsü, terminalden aldığı yolcuları evlerine servis etmek için Alibeyköy'deki hareket amirliğinden yola çıktı. TEM Otoyolu bağlantısındaki Nurtepe Viyadüğü'nde sürücü Engin Köse'nin (46) direksiyon hakimiyetini yitirmesi ile önce üst geçin ayağına çarptı, ardından da şarampole devrildi.

 

Firmanın yolcu nakil merkezi olarak kullanıldığı Alibeyköy'deki hareket amirliğinden Beşiktaş'a dönen midibüsün devrilmesi ile sürücü Köse ve araçta bulunan yolcu Zekeriya Birinci (27) hafif şekilde yaralandı. Yaralılar, yoldan geçen sürücülerin yardımı ile devrilen midibüsten çıkarılırken, Birinci yoldan geçen hususi bir otomobille, sürücü Köse ise olay yerine gelen 112 Acil servis ambulansı ile Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza sebebiyle TEM Otoyolu bağlantısındaki trafik, bir süre tıkanırken, araçların akışı tek şeritten sağlandı.

 

Öte yandan hastane kaynaklarının verdiği bilgiye göre her iki yaralının hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

Devrilen midibüs, olay yerine gönderilen çekici ile şarampolden kaldırılırken, polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam