Servis aracı aydınlatma direklerine çarptı, şoförün ayağı koptu

 ANKARA'dan Gölbaşı ilçesine personel servisi için yola çıkan boş servis aracı, Kepekli rampasını inerken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkıp, orta refüjde bulunan 3 ayrı aydınlatma direğine çarparak durabildi. Kaza sonrası

Servis aracı aydınlatma direklerine çarptı, şoförün ayağı koptu

 ANKARA'dan Gölbaşı ilçesine personel servisi için yola çıkan boş servis aracı, Kepekli rampasını inerken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkıp, orta refüjde bulunan 3 ayrı aydınlatma direğine çarparak durabildi. Kaza sonrası servis şoförünün kopan ayağı, 112 Acil Servis ekipleri tarafından bir süre arandı. Servis şoförü, bulunan kopan ayakla birlikte alınarak Ankara'daki hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

 
Kaza, Gölbaşı-Konya Yolu Şehir Stadyumu önünde saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Ankara'dan sürücüsünün adı öğrenilemeyen ve kaza sonrası plakası sökülen 06.C.... servis aracı, Konya Yolu Kepekli rampasını inerken sürücüsünün kontrolünden çıkarak orta refüje çarptı. Servis aracı, orta refüjde belirli aralıklarla bulunan 3 ayrı aydınlatma direğine çarpıp, devrilmesi sonucu durabildi. Kazada, servis aracının ön bölümü hurda yığınına dönerken, adı öğrenilemeyen araç sürücüsünün sol ayağı koptu. Bu sırada aracın yakın tankı delinirken, içinde bulunan mazot ise çevreye dağıldı.
 
 
Kazayı gören vatandalar, durumu polise ve 112 Acil Servis'e haber verdi. Kaza ile birlikte Ankara-Konya yolu her iki şeritten trafiğe kapatılırken, gelen sağlık ekipleri, çevrede bir süre şoförün kopan ayağını aradı. Bulunan ayakla birlikte servis şoförü ambulans ile Ankara'da hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Servisin boş olması ve kaza yerinin hemen karşısında bir alışveriş merkezinin bulunması, olası facianın eşiğinden dönülmesine neden oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler