Serinlemek istedi kayboldu!

 DENİZLİ’nin Çardak İlçesi'ne bağlı Beylerli Beldesi yakınlarındaki Beylerli Baraj Göleti’nde yüzen 37 yaşındaki İbrahim Zeybek, arkadaşlarının gözü önünde suda kayboldu. Zeybek’in bulunması için çalışma başlatıldı. Bozkurt ilçe merkezinde oturan İbrahim

Serinlemek istedi kayboldu!
 DENİZLİ’nin Çardak İlçesi'ne bağlı Beylerli Beldesi yakınlarındaki Beylerli Baraj Göleti’nde yüzen 37 yaşındaki İbrahim Zeybek, arkadaşlarının gözü önünde suda kayboldu. Zeybek’in bulunması için çalışma başlatıldı.
 
Bozkurt ilçe merkezinde oturan İbrahim Zeybek, bugün öğle saatlerinde arkadaşlarıyla Beylerli Barajı’na balık avlamaya gitti. Bir süre balık avlayan Zeybek, daha sonra baraj göletine girerek yüzmeye başladı. Zeybek’in bir süre sonra gözlerden kaybolması üzerine arkadaşları jandarmayı aradı. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, İbrahim Zeybek’e ulaşamayınca, olay yerine Denizli İl Afet Acil Durum Su Altı Arama Kurtarma ekibi çağrıldı. Zeybek’i arama çalışmaları sürüyor. İyi bir yüzücü olduğu belirtilen Zeybek'in yüzdüğü bölgenin balçık çamurla kaplı olduğu, çamura saplanmış olabileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam