Serik ilçesinde kan bağışı

ANTALYA – Serik ilçesinde Kan bağışı vermek için kampanya başlatıldı. 30 Nisan tarihine kadar sürecek olan kan bağışı kampanyasına Serik Kaymakamı Dr. Rıfat Altan ve daire müdürleri destek verdi. Kaymakam Altan kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada, “Kız

Serik ilçesinde kan bağışı

ANTALYA – Serik ilçesinde Kan bağışı vermek için kampanya başlatıldı. 30 Nisan tarihine kadar sürecek olan kan bağışı kampanyasına Serik Kaymakamı Dr. Rıfat Altan ve daire müdürleri destek verdi. Kaymakam Altan kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada, “Kızılay kan merkezi Antalya kan bağış merkezi tarafından başlatılan kampanya ya tüm Serik halkının destek olmalarını dilerim. Kan vermek hayat kurtarır, bir gün herkesin kana ihtiyacı olacaktır” dedi.

Haber61.Net’in edindiği bilgiye göre; Kızılay Antalya Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Hülya Çoksak ise “Bir ünite kan deyip geçmemeli bir ünite kan üç hayat kurtarıyor. Merkezimiz Antalya’nın kan ihtiyacının yüzde 90’ını karşılamaktadır. Serik halkı kan bağışı konusunda çok duyarlı. Günlük ortalama 100 civarında kan bağışında bulunuluyor. Bu sayının kampanya boyunca daha da artacağına inanıyorum” diyerek kampanyaya destek istedi. Kan vererek ilk desteği yapan İlçe Emniyet Müdürü Ozan Akkuş oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler