Seri katil vidanına yenildi...

ABD'de yedi kişinin katil zanlısı, polisin büyük takibin ardından sıkıştırdığı evde intihar ettiPolis, beş kadın, bir erkek ve bir çocuğu öldürmekten sorumlu tutulan 34 yaşındaki Rodrick Shonte Dantzler'in rehineleri serbest bırakması için telefonla yapıl

Seri katil vidanına yenildi...

ABD'de yedi kişinin katil zanlısı, polisin büyük takibin ardından sıkıştırdığı evde intihar etti

Polis, beş kadın, bir erkek ve bir çocuğu öldürmekten sorumlu tutulan 34 yaşındaki Rodrick Shonte Dantzler'in rehineleri serbest bırakması için telefonla yapılan pazarlık sırasında intihar ettiğini belirtti.

Cesetlerin bulunmasının ardından tüm eyalet polisi ve helikopterlerin de dahil olduğu bir insan avı başlatan Michigan polisi, sonunda zanlıyı Büyük Göller bölgesinde, kişisel bağlantılarının olduğu iki evde sıkıştırmıştı.

Yerel medyadaki haberlere göre, Dantzler'in ailesi, kısa süre önce cezaevinden tahliye olan zanlının psikolojik sorunları bulunduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam