"Seni seviyorum" deyip ölüme...

 Çiğli İlçesindeki 15 katlı inşaat halindeki binanın yakınından saat 15.00 sıralarında geçenler, özel bir şirketin muhasebe servisinde çalışan 22 yaşındaki Derya Aydın’ı kanlar içinde yerde yatarken gördü. Durum polis ve sağlık ekiplerine bildirildi. İhba

"Seni seviyorum" deyip ölüme...

 

Çiğli İlçesindeki 15 katlı inşaat halindeki binanın yakınından saat 15.00 sıralarında geçenler, özel bir şirketin muhasebe servisinde çalışan 22 yaşındaki Derya Aydın’ı kanlar içinde yerde yatarken gördü. Durum polis ve sağlık ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine gelen acil yardım ekiplerinin kontrolünde Aydın’ın olay yerinde öldüğü belirlendi.

 

AYRILDIĞI NİŞANLISI İLE VEDALAŞTI

Geçen yıl kurban bayramının ardından bankacı E.İ. ile nişanlandığı öğrenilen Derya Aydın’ın, yaklaşık 3 ay önce aileler arasında yaşanan sorunlardan dolayı nişanlısından ayrıldığı belirtildi. Genç kızın Kütahya Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nda yedek subay eğitimi aldıktan sonra İzmir Gaziemir Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na atanan E.İ. ile son bir telefon görüşmesi yaptığı ortaya çıktı. Aydın’dan, geriye ’Nişanlımı çok seviyorum. Anne-baba beni affedin’ notu bıraktığı kaydedildi. Aydın’ın ölüm haberi yakınlarını üzüntüye boğdu. Derya Aydın’ın cesedi olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler