Seni Öyle Becerirdim ki... davası

Geçtiğimiz Aralık ayı içerisinde bir toplantıya katılmak için geldiği Trabzon'da Tüm Kadınlar Derneği Genel Başkanı Cemile Keskin ile tartışmaya giren ve kendisine "seni beceririm" diyen TBMM Kadın- Erkek Fırsat Eşitliği Komisyon üyesi ve CHP milletvekili

Seni Öyle Becerirdim ki... davası

Geçtiğimiz Aralık ayı içerisinde bir toplantıya katılmak için geldiği Trabzon'da Tüm Kadınlar Derneği Genel Başkanı Cemile Keskin ile tartışmaya giren ve kendisine "seni beceririm" diyen TBMM Kadın- Erkek Fırsat Eşitliği Komisyon üyesi ve CHP milletvekili Canan Arıtman hakkında hakaret davası açıldı.

Trabzon'da sivil toplum örgütleriyle düzenlenen toplantı da yaptığı konuşmada "Trabzon'da kadınlar satılıyor" diyen milletvekili Arıtman ile konuşma sonrası biraraya gelerek tartışan Tüm Kadınlar Derneği Genel Başkanı Cemile Keskin, aralarında geçen diyalog sonrası, kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle Arıtmak hakkında Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunmuştu.

ADALET YERİNİ BULSUN

Cemile Keskin'in şikayeti üzerine inceleme yapan Trabzon Cumhuriyet Savcılığı CHP İzmir Milletvekili Canan Arıtman hakkında dava açılmasına karar verdi. Trabzon 1. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde açılan davanın ilk duruşması da önceki gün yapıldı. Mahkemeye yazılı kısa bir savunma gönderen Arıtman, "Söylediklerinin çarpıtıldığı ve gerçeği yansıtmadığını" belirtti. Keskin de, ağır hakarete uğradığını ve milletvekilinden şikayetçi olduğunu, adaletin yerini bulmasını istediğini tekrarladı.

İŞTE O DİYALOG

Keskin: Siz kadın-erkek fırsat eşitliği diyorsunuz, kamuda çalışan türbanlıları fişliyorsunuz.

Arıtman: Çok ve boş konuşuyorsun.

Keskin: Bana hukuk öğretmeyin, sizin bildiğiniz kadar ben de hukuk biliyorum.

Arıtman: Trabzon'da kadınlar parayla satılıyor, ama siz başınızı kuma gömmüşsünüz.

Keskin: Ben 35 yıldır buradayım. söylediklerinizin hiçbirine şahit olmadım.

Arıtman: Sen beni tanıyor musun?

Keskin: Çok iyi tanıyorum, çıkışlarınızı biliyorum.

Arıtman: Seni öyle bir becerirdim ki!

Keskin: Siz kimseyi beceremezsiniz.

Arıtman: Seni paramparça ederdim ama.

Keskin: Siz neyi parçalıyorsunuz

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler