'Sen i.. misin' dediği için öldürmüş

Antalya’da ilişkisi olan 50 yaşındaki Zeynep Kamil Gülarar’ı öldürdüğü iddiasıyla ömür boyu hapis istemiyle yargılanan 27 yaşındaki Abdülbaki Yılmaz, "Seks yapmak istedi. Ben istemeyince ’Sen i.. misin’ diye sordu" derken, sanık avukatı da "Ayartma var. M

'Sen i.. misin' dediği için öldürmüş

Antalya’da ilişkisi olan 50 yaşındaki Zeynep Kamil Gülarar’ı öldürdüğü iddiasıyla ömür boyu hapis istemiyle yargılanan 27 yaşındaki Abdülbaki Yılmaz, "Seks yapmak istedi. Ben istemeyince ’Sen i.. misin’ diye sordu" derken, sanık avukatı da "Ayartma var. Müvekkilimi seks kölesi biçimine sokmuştur" diye savunma yaptı.

 

Antalya’da 4 Kasım 2009 günü yanan Kültür Mahallesi 3843 Sokak 12 numaralı evde Zeynep Kamil Gülarar’ın cesedi bulundu. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsisinde boynunda kırık ve vücudunda 2 bıçak darbesi bulunan Zeynep Kamil Gülarlar’ın yangından değil, bıçaklanıp boynu kırılarak öldürüldüğü saptandı.

 

Polisin yaptığı soruşturmada kuru temizlemecide çalışan Zeynep Kamil Gülarar’ı, ilişkisi olduğu belirtilen Abdülbaki Yılmaz’ın öldürdüğünü belirledi. Otobüslerde muavinlik yapan Abdülbaki Yılmaz’ın cinayetten sonra evdeki dizüstü bilgisayar, kamera ve cep telefonunu çaldığını belirleyen polis, şüpheliyi kaçtığı Kayseri’de yakaladı. Antalya’ya getirilen Yılmaz, çıkarıldığı mahkemede cinayet suçlamasıyla tutuklanıp cezaevine konuldu.

 

16 AY SONRA İLK DURUŞMA

 Tutuklu Abdülbaki Yılmaz, cinayetten 16 ay sonra ilk kez bugün Antalya 3’üncü Ceza Mahkemesi’nde hakkında cinayet suçundan ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açılan Abdülbaki Yılmaz, olaydan 16 ay sonra yapılan duruşmada hakim karşısına çıktı.

 

Savunmasında, öldürülen Zeynep Kamil Gülarar’ın sevgilisi olduğunu söyleyen Abdülbaki Yılmaz, otobüs seferinin iptal olması üzerine Kayseri’den Antalya’ya gelerek Gülarar’ın evine gittiğini ve ilişkiye girdiklerini söyledi. Gülarlar’ın dışarıya çıkıp kendisine hediyeler aldığını belirten Yılmaz, "O eve dönünce ben de dışarı çıkmak istedim. O ise ’Boşver gezintiyi, haydi sevişelim, seks yapalım’ dedi. Ben birlikte olmak istemeyince bana ’Sen i... misin?’ diye sordu. Elimde çakı vardı, karnına bir kere vurdum. Cep telefonunu, laptop ve kamerayı alıp çıktım. Ama evi ben yakmadım. O sırada ocakta çay vardı. Belki bu yüzden yangın çıkmış olabilir" dedi.

 

SANIK AVUKATI: SEKS KÖLESİ YAPTI

 Sanık Abdülbaki Yılmaz’ın avukatı Fevzi Dursuneli ise ölen Zeynep Kamil Gülarar’ı suçlayarak, "Maktulenin yaşına bakıldığında suç tarihi itibariyle kadın 50, müvekkilim ise 27 yaşındadır. Aralarında büyük bir yaş farkı ve ayartma vardır. Müvekkilimi seks kölesi biçimine sokmuştur" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam