Şemdinli'de 1 terörist ölü ele geçti

Genelkurmay Başkanlığı konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, dün yolun kapatıldığı bölgeye giden güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma çıktığı belirtildi. Açıklamada, "Bölücü Terör Örgütü mensubu terörist ve müzahir gruplar tarafından, Şem

Şemdinli'de 1 terörist ölü ele geçti

Genelkurmay Başkanlığı konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, dün yolun kapatıldığı bölgeye giden güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma çıktığı belirtildi. Açıklamada, "Bölücü Terör Örgütü mensubu terörist ve müzahir gruplar tarafından, Şemdinli-Yüksekova yolunun Şemdinli çıkışı iş makinesi ile kazılmak suretiyle kapatılmıştır. Yol kapaması yapılan bölgeye giden unsurlara Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristler tarafından uzun namlulu silahlar ile ateş açılmıştır.

Açılan ateşlere unsurlarımız tarafından anında karşılık verilmesi üzerine çıkan kısa süreli çatışmada Emniyet Müdürlüğü unsurları tarafından bir terörist etkisiz hale getirilmiştir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam