Selfie çekmek isterken canından oldu

Bursa'da, "selfie" fotoğrafı çekimi için çıktığı gözetleme kulesinden düşen kişi öldü.Merkez Nilüfer ilçesine bağlı Badırga Köyü Solak Çayırlar mevkisinde Halis Türk (30) ve Semih Altınay (28), sosyal paylaşım sitesine yüklemek amacıyla arkadaşlarıyla ''s

Selfie çekmek isterken canından oldu

Bursa'da, "selfie" fotoğrafı çekimi için çıktığı gözetleme kulesinden düşen kişi öldü.

Merkez Nilüfer ilçesine bağlı Badırga Köyü Solak Çayırlar mevkisinde Halis Türk (30) ve Semih Altınay (28), sosyal paylaşım sitesine yüklemek amacıyla arkadaşlarıyla ''selfie'' fotoğraf çekmek istedi. 

Türk ile Altınay, fotoğraf çekimi için sanayi sitesi inşaatının gözetleme kulesine çıktı. Kulede yaslandıkları direğin kırılması sonucu yaklaşık 6 metre yüksekten düşen Türk ve Altınay yaralandı. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan yaralılardan Türk, müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kolu kırılan Altınay'ın ise tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Türk'ün cenazesi, Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam