Selçuk, Çakır, Yıldırım'dan destek

Zeytinburnu Engelliler Derneği'ndeki ve ülke genelindeki engelli insanların engellerini ortadan kaldırmak için Sosyal Sorumluluk Projesinin ilkini Mehmet Topal önderliğinde İsmail Köybaşı ve Selçuk İnan'ın da maddi katkıları ile Salı günü gerçekleştirilec

Selçuk, Çakır, Yıldırım'dan destek

Zeytinburnu Engelliler Derneği'ndeki ve ülke genelindeki engelli insanların engellerini ortadan kaldırmak için Sosyal Sorumluluk Projesinin ilkini Mehmet Topal önderliğinde İsmail Köybaşı ve Selçuk İnan'ın da maddi katkıları ile Salı günü gerçekleştirilecek.

24 Mayıs Salı Olivium Outlet Center'da, düzenlenecek olan etkinliğe spor ve sanat camiasından birçok ünlü destek veriyor. "1011 Engeli Destekleyen Altın Kalpler" projesi ile ilk etapta 100 kişiye tekerlekli sandalye, 50 işitme cihazı ve 50 görme engelli için yönlendirici bastonları teslim edilecek. Aynı günün akşamı Yeşilköy Sait Restaurant'ta, Erdoğan Arıkan'nın sunumu ile destek olan firma ve kişilere teşekkür plaketlerinin takdim edileceği, akülü sandalyelerine kavuşan engelliler ile birlikte akşam
yemeği düzenlenecek. Projeye destek veren isimlerde yemekte bir araya gelecek.

"1011 Engeli Destekleyen Altın Kalpler" Projesine destek veren isimler:
Tanju Çolak, Bülent Korkmaz, Nihat Kahveci, Sinan Engin, Kenan Imirzalioglu, Sarp Akkaya, Esra Erol,Orhan Sam, Cemil Ipekci, Hakan Altun, Esra Erol, İclal Aydın, Esra Değirmenci, Orhan Şam, Melih Şendil, Paşan Yılmazel, Lemi Çelik, Ogün Altıparmak,Selim Soydan, Mahmut Özgener, Levent Kızıl,Cüneyt Çakır, Yunus Yıldırım, Ateş Ünal Erzen, Okan Buruk,Cüneyt Arkın.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam