Sel sularında can verdi!

Gaziantep'in İslahiye ilçesine bağlı Boğaziçi beldesinde, aşırı yağışların ardından DSİ'ye ait su bendi patladı. Sel sularına kapılan bir kişi hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre, Kural mahallesinde sel suları 5 evin hasar görmesine sebep oldu. Bu evl

Sel sularında can verdi!

Gaziantep'in İslahiye ilçesine bağlı Boğaziçi beldesinde, aşırı yağışların ardından DSİ'ye ait su bendi patladı. Sel sularına kapılan bir kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Kural mahallesinde sel suları 5 evin hasar görmesine sebep oldu. Bu evlerden birisinde oturan Ali Uysal (40 ) sel sularına kapılarak yaşamını yitirdi. 5 yıl önce DSİ tarafından yağmur sularını engellemesi için yapılan taş set, aralıksız 2 gündür devam eden yağış nedeniyle parçalandı. Setin parçalanması sonucu Ramazan Uysal ve Ferhat Cevher'e ait evler ağır hasar gördü. Diğer evlerde bulunan Nurgül Dinler ve Emine Dinler hafif yaralandı. Yaralılar İslahiye Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavi gördü. Yıkılan sette bulunan taşlar sel suları ile yola ağır hasar verdi. Beldede elektrikler kesildi.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı. İslahiye Kaymakamı Resul Kır, Boğaziçi'nde kriz masası oluşturdu. Beldeye Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve İslahiye Belediyesine ait iş makineleri ve arama kurtarma araçları geldi. Boğaziçi halkı yeni bir sel tehlikesine karşı evlerini boşalttı. Etrafa saçılan eşyalar belediyeye ait kepçelerle yolun kenarına itildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler