Şehitler memleketlerine uğurlandı

Şırnak'ın Uludere ilçesinin Geymuşule üst bölgesinde güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında çıkan çatışmada, şehit olan 2 uzman çavuştan birinin Rizeli olduğu öğrenildi. Türkiye-Irak sınır hattında bulunan Uludere İlçesi'ne bağlı Yeşimli Köyü Geymuşule ü

Şehitler memleketlerine uğurlandı

Şırnak'ın Uludere ilçesinin Geymuşule üst bölgesinde güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında çıkan çatışmada, şehit olan 2 uzman çavuştan birinin Rizeli olduğu öğrenildi. 

Türkiye-Irak sınır hattında bulunan Uludere İlçesi'ne bağlı Yeşimli Köyü Geymuşule üst bölgesinde bu sabah saatlerinde güvenlik güçleri ile bir grup PKK'lı arasında çatışma çıktı.

Çatışmada ilk belirlemelere göre 2 uzman çavuş şehit olurken, 3 uzman çavuş yaralandı. Şehit olan uzman çavuşlardan Caner Kesimal'ın Rize'nin Ardeşen ilçesi Şenyamaç köyü nüfusuna kayıtlı olduğunu öğrenilirken, şehidin ailesinin Adapazarı'nda yaşadığı bildirildi.

Şehidin vasiyeti üzerine memleketi Rize'nin Ardeşen ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi. 

Öte yandan şehit uzman çavuşun kendisi gibi Rizeli olan Fenerbahçeli futbolcu Serdar Kesimal'ın uzaktan akrabası olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam