Şehitler gününde Hamsiköy izleri

Çanakkale Valiliği ile gerçekleştirilen işbirliği çerçevesince Zigana Yörük Çadırı olarak şehitlik önünde 100 bin Hamsiköy Sütlacı dağıtmak üzere Çanakkale'ye gideceklerin belirten Zigana Yörük Çadırı Sahibi Turan Pervanlar, "Eğer ay yıldızlı bayrağımız a

Şehitler gününde Hamsiköy izleri

Çanakkale Valiliği ile gerçekleştirilen işbirliği çerçevesince Zigana Yörük Çadırı olarak şehitlik önünde 100 bin Hamsiköy Sütlacı dağıtmak üzere Çanakkale'ye gideceklerin belirten Zigana Yörük Çadırı Sahibi Turan Pervanlar, "Eğer ay yıldızlı bayrağımız altında bugün özgürce yaşayabiliyorsak, bu imkanı bize sağlamak adına canını hiçe sayan şehitlerimize olan borcumuzu üzerimize düştüğü şekilde ödemek boynumuzun borcudur. Biz de Çanakkale Valiliği ile irtibata geçerek ne yapabiliriz noktasında 100 bin Hamsiköy sütlacı dağıtma kararı aldık. Çanakkale Valiliği teklifimize olumlu yanıt verdi. Bir Tır ile Çanakkale'ye giderek şehitliği ziyarete gelen tüm misafirlere yöremizin ünlü Hamsiköy Sütlacı’nı dağıtacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam