Şehit polis neden ateş etmedi?

İzinsiz nevruz kutlamalarında Cizre'de uzun namlulu silahla yaralanan polis memuru Ahmet Toprakoğlu hayatını kaybetti.Adanalı şehidin üzerlerine ateş açanlara, çocukları siper olarak kullandıkları için karşılık veremediği belirlendi.5 ay önce nişanlanan ş

Şehit polis  neden ateş etmedi?


İzinsiz nevruz kutlamalarında Cizre'de uzun namlulu silahla yaralanan polis memuru Ahmet Toprakoğlu hayatını kaybetti.

Adanalı şehidin üzerlerine ateş açanlara, çocukları siper olarak kullandıkları için karşılık veremediği belirlendi.

5 ay önce nişanlanan şehit polis düğün için salon bile kiraladığı ortaya çıktı.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde önceki gün meydana gelen olaylar sırasında uzun namlulu silahla vurulan ve Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan 28 yaşındaki polis memuru Ahmet Toprakoğlu kurtarılamadı.

BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEK

BDP binasının yan sokağında arkadaşı Cihangir Ata ile görev yaparken üzerlerine ateş açanlara, çocukları siper olarak kullandıkları için karşılık veremeden vurulan Toprakoğlu için dün Diyarbakır'da uğurlama töreni düzenlendi. Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Vali Ünal Erkan Helikopter Filosu'nda yapılan törene Vali Mustafa Toprak, Diyarbakır Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, şehidin annesi 70 yaşındaki Duriye Toprakoğlu, babası 80 yaşındaki Cebrail Toprakoğlu, yakınları, meslektaşları katıldı. Toprakoğlu için dualar okunurken, hüzünlü anlar yaşandı. Oğlunun tabutu meslektaşlarının omuzlarında helikoptere götürülürken gözyaşı döken Duriye Toprakoğlu, "Oğlumu benden aldılar" diye konuştu.

Baba Cebrail Toprakoğlu ise "Bu şerefsizler muradına eremeyecek" dedi. Törenin ardından şehit polis memuru Ahmet Toprakoğlu'nun cenazesi Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'ne ait helikoptere konularak yakınları ile birlikte memleketi Adana'nın Sarıçam İlçesi'ne gönderildi. Şehidin cenazesi bugün toprağa verilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam