Şehit oğlunu gülerek uğurladı

 Şırnak’ın Beytüşşebap İlçesi’ndeki terör saldırısında şehit olan 10 askerden Piyade Uzman Çavuş Ahmet Bozkurt’un cenazesi, Gaziantep’te gözyaşlarıyla toprağa verildi ... Anne Rahime Bozkurt, şehit oğlunu gülümseyerek ve el sallayarak uğurladı Şırnak’ın B

Şehit oğlunu gülerek uğurladı

 

Şırnak’ın Beytüşşebap İlçesi’ndeki terör saldırısında şehit olan 10 askerden Piyade Uzman Çavuş Ahmet Bozkurt’un cenazesi, Gaziantep’te gözyaşlarıyla toprağa verildi ...

 

Anne Rahime Bozkurt, şehit oğlunu gülümseyerek ve el sallayarak uğurladı Şırnak’ın Beytüşşebap İlçesi’ndeki terör saldırısında şehit olan 10 askerden Piyade Uzman Çavuş Ahmet Bozkurt’un cenazesi, Gaziantep’te gözyaşlarıyla toprağa verildi. Anne Rahime Bozkurt, şehit oğlunu gülümseyerek ve el sallayarak uğurladı.

 

Kız kardeşi Nuriye ise "Ağlamayacağım. Benim kardeşim şanıyla şerefiyle törenle toprağa verildi. Dağdakilerin leşlerini ise kurtlar, çakallar yiyecek" dedi.

 

Şehit Uzman Çavuş Ahmet Bozkurt’un cenaze töreni, önceki şehit cenazelerinde yaşanan tepkiler nedeniyle kentin dışındaki Asri Mezarlık’ta bulunan Nakiboğlu Camii’nde yapıldı. Vali Erdal Ata, 5’inci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Kahraman Güneş, İl Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz, milletvekilleri ve belediye başkanlarıyla şehidin yakınlarının katıldığı törende, anne Rahime Bozkurt, kortejdeki top arabasına dayanarak yürüdü. Acılı anne kortej boyunca kınalı elleriyle oğluna el sallayıp, öpücük gönderdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam