Şehit memleketine getirildi!

Hakkari'de meydana gelen trafik kazasında şehit düşen Uzman Çavuş Halil Karataş'ın cenazesi askeri uçakla Çanakkale'ye getirildi. Türk Hava Kuvvetlerine ait askeri uçakla akşam Çanakkale Havaalanı'na getirilen cenazeyi, Karataş'ın anne ve babası ile yakın

Şehit memleketine getirildi!
Hakkari'de meydana gelen trafik kazasında şehit düşen Uzman Çavuş Halil Karataş'ın cenazesi askeri uçakla Çanakkale'ye getirildi.
 
Türk Hava Kuvvetlerine ait askeri uçakla akşam Çanakkale Havaalanı'na getirilen cenazeyi, Karataş'ın anne ve babası ile yakınları, Çanakkale Vali Yardımcısı Hüseyin Kulözü, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Aydın Şirin, askeri erkan ve vatandaşlar karşıladı. Şehit Uzman Çavuş 'ı taşıyan uçak iniş yaptığında, şehit yakınlarının feryatları yükseldi. Şehidin cenazesi, törenle uçaktan indirilerek cenaze aracı ile askeri hastane morguna götürüldü. 
 
Cenaze, yarın Çanakkale'nin Bayramiç ilçesi Alakeçi Köyü'nde düzenlenecek törenle toprağa verilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler