Şehit askerin evine ateş düştü!

Kahramanmaraş’ın Göksun İlçesi’nde kaza yapan araçtakilere yardım ederken başka bir aracın çarpması sonucu şehit olan jandarma er 21 yaşındaki Sertaç Özdemir’in, Zonguldak’ın Çaycuma İlçesi’ndeki baba evine ateş düştü. Oğullarının şehit haberini dün akşam

Şehit askerin evine ateş düştü!

Kahramanmaraş’ın Göksun İlçesi’nde kaza yapan araçtakilere yardım ederken başka bir aracın çarpması sonucu şehit olan jandarma er 21 yaşındaki Sertaç Özdemir’in, Zonguldak’ın Çaycuma İlçesi’ndeki baba evine ateş düştü.

 

Oğullarının şehit haberini dün akşam alan 51 yaşındaki Halime ve 52 yaşındaki Ramazan Özdemir çifti gözyaşlarına boğuldu. 3 çocuklarından birini kaybeden Özdemir çifti, terhisine 6 ay kala şehit olan Sertaç Özdemir’in askerde çektirdiği fotoğraflarına bakarak gözyaşı döktü.

 

TEK ERKEK EVLADIMI KAYBETTİM

Oğluyla her gün telefonda konuştuklarını, bir tek dün görüşmediklerini söyleyen Ramazan Özdemir, "En son görüştüğümüzde Çaycuma’yı çok özlediğini ve izine gelmek istediğini söylemişti. 10 Mayıs’ta izine gelecekti. Tek erkek evladımı kaybettim. Bu acıya nasıl dayanacağım" diyerek ağladı. Halime Özdemir ise, "Ben oğlumu ne şartlarda büyütüp askere gönderdim. Yavrumu evime getirin. Benim yavrumu yaktılar. Ben 9 aydır oğlumun çamaşırlarına dokunmadım" diyerek gözyaşı döktü.

 

Sertaç Özdemir’in cenazesinin bugün akşam saatlerinde Çaycuma’ya getirileceği, yarın öğlen Kışla Köyü’nde törenle toprağa verileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam