Şehit ailesine ziyaret

Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Diyarbakır'ın Lice İlçesinde şehit olan Jandarma Komando Uzman Çavuş Muhammed Tufan'ın Niğdeli Eşi Havva Tufan ve ailesini ziyaret ederek başsağlığı diledi. Vali Kılıç'a, Niğde İl Jandarma Komutanı Albay İbrahim Taşkın ve Çif

Şehit ailesine ziyaret

Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Diyarbakır'ın Lice İlçesinde şehit olan Jandarma Komando Uzman Çavuş Muhammed Tufan'ın Niğdeli Eşi Havva Tufan ve ailesini ziyaret ederek başsağlığı diledi. Vali Kılıç'a, Niğde İl Jandarma Komutanı Albay İbrahim Taşkın ve Çiftlik Kaymakamı Mustafa Dinç'te eşlik etti.

Duygusal anların yaşandığı başsağlığı ziyaretinde Şehit Uzman Çavuş Muhammed Tufan'ın eşi Havva Tufan eşinin göreve gitmeden önce : ""hazreti Hamza beni çağırıyor. Hazreti Hamza'nın ordusuna katılacağım" dediğini anlattı.

Şehit ailesine ziyaret

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam