Şehit ailelerine ücretsiz taksi hizmeti

Bolu'da bir taksi durağı, ailelerini gidecekleri yerlere ücretsiz taşıyor.   Kültür Mahallesi'ndeki bir taksi durağında şoför olarak çalışan Alper Rüzgar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son zamanlarda yaşanan terör olaylarında şehit olan vatandaşların

Şehit ailelerine ücretsiz taksi hizmeti
Bolu'da bir taksi durağı, ailelerini gidecekleri yerlere ücretsiz taşıyor.
 
Kültür Mahallesi'ndeki bir taksi durağında şoför olarak çalışan Alper Rüzgar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son zamanlarda yaşanan terör olaylarında şehit olan vatandaşların ailelerine destek için böyle bir uygulama başlattıklarını ifade etti.
 
Patronunun iki taksisinin bulunduğunu söyleyen Rüzgar, "Yaşanan şehit olaylarından sonra böyle bir karar aldık. Aracımızın arka camına şehit ailelerine ücretsizdir yazısını da yazdık. O günden sonra tüm şehit ailelerini ücretsiz olarak gidecekleri yere taşıyoruz" dedi.
 
Rüzgar, evlatlarını vatan uğruna toprağa veren vatandaşlara bu şekilde yardımcı olmayı düşündüklerini vurgulayarak, "Bundan herkes çok memnun. Aileler ve diğer vatandaşlar sıcak yaklaşıyor. İki aracımız var, ikisinde de aynı uygulamayı devam ettiriyoruz" değerlendirmesinde bulundu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler