Şehidin tezkeresine 2 gün kalmıştı

Afyonkarahisar Dinar'da meydana gelen trafik kazasında şehit olan 31 yaşındaki er Hasan Demirdöven'in tezkeresine 2 gün kaldığı öğrenildi. Dinar'a bağlı Tatarlı beldesi yakınlarında askeri araç ile yolcu minibüsünün çarpışması sonucu uzman çavuş Mehmet Bo

Şehidin tezkeresine 2 gün kalmıştı

Afyonkarahisar Dinar'da meydana gelen trafik kazasında şehit olan 31 yaşındaki er Hasan Demirdöven'in tezkeresine 2 gün kaldığı öğrenildi.

Dinar'a bağlı Tatarlı beldesi yakınlarında askeri araç ile yolcu minibüsünün çarpışması sonucu uzman çavuş Mehmet Bozkurt, erler Muhammet Ayaz ve Hasan Demirdöven şehit oldu. 2'si asker 7 kişinin yaralandığı kazadan sonra Demirdöven ailesinin evine ateş düştü. Bilgisayar teknisyenliği yaptığı öğrenilen Demirdöven'in nişanlı olduğu, askerden geldikten kısa bir süre sonra evleneceği öğrenildi. Demirdöven'in 2 gün sonra tezkere alacağı ve Pazar günü evde olmayı planladığı kaydedildi.

Sabah saatlerinde cenazesi İstanbul'a getirilecek Demirdöven'in, Ataköy Beşinci Kısım Camisi'nde öğle namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam